Πρόσκληση Υποβολής Ενδιαφέροντος για εκδηλώσεις εξωστρέφειας ΕΕΠΙ&ΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας της ειδικότητας μας, το ΔΣ της ΕΕΠΙ&ΜΑ προτίθεται να οργανώσει μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα, με σκοπό την προώθηση της ειδικότητάς μας και την ενημέρωση των συναδέλφων. Η αρχή γίνεται σε συνεργασία με συναδέλφους Ενδοκρινολόγους και Χειρουργούς Ενδοκρινών αδένων με θεματολογία τις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα. Θα δημιουργηθεί μια ομάδα που θα αποτελείται από 2-4 Πυρηνικούς Ιατρούς και από αντίστοιχο αριθμό Ενδοκρινολόγων και Χειρουργών Ενδοκρινών αδένων. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται Σάββατο με εκτιμώμενη συχνότητα μία ανά δίμηνο (ίσως το πρώτο 6μηνο 2020, σε μηνιαία βάση).

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.
Για το λόγο αυτό καλούμε όσους από τους συναδέλφους, μέλη της Εταιρείας μας έχουν όρεξη και χρόνο να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email της ΕΕΠΙ&ΜΑ (info@nuclear-medicine.gr).

Προθεσμία Υποβολής Ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Σχετικά άρθρα:

Δελτίο Τύπου | Ημερίδα ΕΕΠΙ&ΜΑ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Αθήνα, 15 Απριλίου 2024   Τίτλος: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης με την Ελληνική Ομοσπονδία

Περισσότερα

Ημερίδα: Σχεδιάζοντας το αύριο στη διαχείριση του ογκολογικού Ασθενή & Forum Ασθενών

Ημερίδα: Σχεδιάζοντας το αύριο στη διαχείριση του ογκολογικού Ασθενή & Forum Ασθενών 6 Απριλίου 2024 Η Ελληνική Εταιρία Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης διοργανώνει ημερίδα,

Περισσότερα