Διαδικτυακή Ημερίδα «PET-CT. Μοριακή Απεικόνιση: η φυσική, οι εξελίξεις & οι κλινικές εφαρμογές»

Η Μονάδα Ακτινοφυσικής του Β΄Εργαστηρίου Ακτινολογίας του ΕΚΠΑ και η Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΦΙΕ) σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε διαδικτυακή ημερίδα υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιατρικής Φυσικής (EFOMP) με θέμα «PET-CT.Μοριακή Απεικόνιση: η φυσική, οι εξελίξεις & οι κλινικές εφαρμογές», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 10.00-15.00. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα αποσταλούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες επιλέγοντας την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο https://attendee.gotowebinar.com/register/3444623007447019792

Απαιτείται προεγγραφή στο σύνδεσμο αυτό μέχρι και την Παρασκευή 5/2/2021 το βράδυ 24.00 προκειμένου να γίνεται αποδεκτοί και να σας σταλεί ο νέος σύνδεσμος για την παρακολούθηση της ημερίδας.

Η διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνεται στην μνήμη της εκλιπoύσας συναδέλφου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΦΙΕ, Μ. Κοτζασαρλίδου, η οποία έχασε τη μάχη ενάντια στον Covid-19.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν τα ενεργά μέλη της ΕΦΙΕ χωρίς κόστος εγγραφής.
Για τα μη ενεργά μέλη το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα της ημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο email info@efie.gr

To ΔΣ της ΕΦΙΕ

Μοιραστείτε το άρθρο:

Σχετικά άρθρα: