Εκδήλωση: “Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα. Από τη Διάγνωση στη Θεραπεία”

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πρώτη απόπειρα της ΕΕΠΙ&ΜΑ, στα πλαίσια της εξωστρέφειας, στέφθηκε με επιτυχία.
Συγκεκριμένα, η εκδήλωση «Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα. Από τη Διάγνωση στη Θεραπεία» , η οποία διεξήχθη στο Ρέθυμνο της Κρήτης στο «Σπίτι Πολιτισμού» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση τόσο από Επαγγελματίες Υγείας όσο και από κοινό το οποίο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τις Παθήσεις του Θυρεοειδή Αδένα μέσα από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες.
Με αφετηρία λοιπόν την εκδήλωση της Κρήτης, θα συνεχίσουμε τις ενημερωτικές δράσεις και εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα και το νέο έτος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του συναδέλφους της Πυρηνικής Ιατρικής που στήριξαν την εκδήλωση με την ενεργή συμμετοχή τους με ομιλίες αλλά και όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες, της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων (ΕΕΕ-ΠΕΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (EEXEA), για τη συνεργασία τους και συνδρομή τους στο τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου που υποστήριξε τη εκδήλωση τόσο σε επίπεδο διεξαγωγής παρέχοντας μας τον υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό χώρο που στεγάζεται στο Σπίτι Πολιτισμού όσο και για την Αιγίδα του στην Εκδήλωσή μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ερχόμενες εκδηλώσεις, θα αναρτηθούν σύντομα στο επίσημο site της ΕΕΠΙ&ΜΑ.

Χορηγοί της Εκδήλωσης:

Ακολουθούν φωτογραφίες από την Εκδήλωση.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Σχετικά άρθρα: