Η Πυρηνική Ιατρική στην COVID εποχή

Η Πυρηνική Ιατρική στην COVID εποχή

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού είναι τεράστιες. Ξεκινώντας ως ένα υγειονομικό συμβάν, πλέον επηρεάζει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Οφείλουμε όλοι να αναθεωρήσουμε την «καθημερινότητά» μας και φυσικά αυτό δεν μπορεί να μην επηρεάζει την καθημερινή λειτουργία των τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής.

Η ΕΕΠΙ&ΜΑ, από την έναρξη της επιδημίας, παρακολουθεί τις εξελίξεις ενημερώνοντας συνεχώς τα μέλη μας με έκδοση οδηγιών και αναρτώντας κάθε χρηστική πληροφορία επιστημονικών φορέων. Για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή “γωνιά COVID” στην ιστοσελίδα μας (https://nuclear-medicine.gr/covid-19/), ενώ οι οδηγίες μας και τυχόν επείγουσες ενημερώσεις εστάλησαν και μέσω ενημερωτικών emails.

Σε συνέχεια των ανωτέρω δράσεων, προχωράμε την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 στις 18:00 στη διοργάνωση live–Webinar, με τίτλο «Η Πυρηνική Ιατρική στην COVID εποχή». Μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα νέα δεδομένα, τις απαιτήσεις, αλλά και τις προκλήσεις που φέρνει στα τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής η επόμενη μέρα. Θα εστιάσουμε σε αντικείμενα αιχμής (Καρδιολογία, Ογκολογία, Θεραπευτικές Εφαρμογές), ενώ θα παρουσιαστεί και το πώς επηρεάζονται η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αλλά και τα συνέδριά μας, οι ημερίδες, κ.ο.κ.

Προσδοκούμε στην «παρουσία» όλων σας και δεσμευόμαστε ως ΔΣ στην ανάπτυξη της τηλε-εκπαίδευσης.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΠΙ&ΜΑ,

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Θ. Κούτσικος

Για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

Για τη δωρεάν εγγραφή σας, πατήστε εδώ.

Powered by

Μοιραστείτε το άρθρο:

Σχετικά άρθρα: