ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ “CNS SPECT IMAGING EDUCATIONAL COURSE”

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ “CNS SPECT IMAGING EDUCATIONAL COURSE”

Αγαπητά μέλη της ΕΕΠΙ&ΜΑ,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το πρώτο πρακτικό σεμινάριο Πυρηνικής Νευρολογίας, με τίτλο «CNS SPECT Imaging Educational Course».

Η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη στη θεωρητική κατάρτιση, ενώ η δεύτερη μέρα θα επικεντρώνεται στην πρακτική εκπαίδευση, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (λόγω της πανδημίας). Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και θα απαιτείται προεγγραφή των ενδιαφερομένων. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις εγγραφές θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

Πρόθεσή μας είναι να καθιερωθεί το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο, αποτελώντας βάση εκπαίδευσης και για συναδέλφους γειτονικών χωρών (Βαλκάνια, Νοτιοανατολική Ευρώπη).

Η δράση χρηματοδοτείται εν μέρει μέσω Educational Grant (EG2020.139) της εταιρεία GE Healthcare.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της ΕΕΠΙ&ΜΑ

Μοιραστείτε το άρθρο:

Σχετικά άρθρα:

Δελτίο Τύπου | Ημερίδα ΕΕΠΙ&ΜΑ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Αθήνα, 15 Απριλίου 2024   Τίτλος: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης με την Ελληνική Ομοσπονδία

Περισσότερα

Ημερίδα: Σχεδιάζοντας το αύριο στη διαχείριση του ογκολογικού Ασθενή & Forum Ασθενών

Ημερίδα: Σχεδιάζοντας το αύριο στη διαχείριση του ογκολογικού Ασθενή & Forum Ασθενών 6 Απριλίου 2024 Η Ελληνική Εταιρία Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης διοργανώνει ημερίδα,

Περισσότερα