15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής

EANM Focus 3
11/10/2019
CySNM20 | 20 Years Cyprus Society of Nuclear Medicine
11/10/2019

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 21 με 24 Μαΐου 2020, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Online Announcement

Η θεματολογία του Συνεδρίου φιλοδοξεί να παραλάβει το μεγαλύτερο φάσμα των διαγνωστικών και θεραπευτικών εφαρμογών της ΠΙ, τόσο των ήδη καθιερωμένων, όσο και των αναδυόμενων στο σύγχρονο περιβάλλον, που πολύ πιθανά θα παίξουν ρόλο στο μέλλον.

Το κύριο πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες με ποικίλο περιεχόμενο, προσκεκλημένες ομιλίες εγχώριων και ξένων διακεκριμένων επιστημόνων και επιχορηγούμενες δορυφορικές διαλέξεις. Προκειμένου να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους νέους συναδέλφους να παρουσιάσουν προφορικά τις εργασίες τους, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές συνεδρίες, αλλά και σε συνεργάτες μας όπως οι ακτινοφυσικοί και οι νοσηλεύτριες να εκφράσουν τον επιστημονικό τους λόγο, τολμήσαμε να αναλάβουμε το ριψοκίνδυνο εγχείρημα της παράλληλης διεξαγωγής του επιστημονικού προγράμματος σε δυο αίθουσες. Ελπίζουμε ότι η αυξημένη συμμετοχή σας θα μας δικαιώσει και θα υπερκεράσει τον κίνδυνο διάσπασης των συμμετεχόντων σε μικρά ακροατήρια.

Ο συνεδριακός χώρος θα φιλοξενήσει αναρτημένες ανακοινώσεις (posters) και περίπτερα (stands) Εταιρειών. Όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν βάση για ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο που θα επεκταθεί και εκτός των ορίων της ειδικότητας μας. Η οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου θα εξαντλήσουν τις δυνάμεις τους ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποδειχθεί, ελπίζω, αντάξιο των προσδοκιών μας και να συμβάλει στη προώθηση της επιστημονικής γνώσης και στην ανάδειξη του σύγχρονου ρόλου της Πυρηνικής Ιατρικής στη χώρα μας.

Σας καλούμε σε αυτή την προσπάθεια και ευελπιστούμε στην παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου

Δημήτρης Αποστολόπουλος