Μέλη

Τακτικά μέλη της ΕΕΠΙ&ΜΑ είναι ειδικοί και ειδικευόμενοι Πυρηνικοί Ιατροί, Τεχνολόγοι και Ακτινοφυσικοί, καθώς και ιατροί άλλων ειδικοτήτων που συνεργάζονται με Τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής και επιθυμούν να συνεισφέρουν στην Εταιρεία.


Προνόμια μελών

  • Δικαιώμα συμμετοχής στα όργανα και στις επιτροπές της ΕΕΠΙ&ΜΑ
  • Δικαίωμα συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων κατά τις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΕΠΙ&ΜΑ
  • Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και τις ανακοινώσεις της Περιοχής Μελών
  • Έκπτωση στην εγγραφή των εκδηλώσεων ΕΕΠΙ&ΜΑ και συνεργαζόμενων επιστημονικών εταιρειών

Ετήσια συνδρομή

Για την ιδιότητα μέλους, απαραίτητη είναι η καταβολή ετήσιας συνδρομής, βάσει του παρακάτω πίνακα για το έτος 2021:

 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Πυρηνικοί Ιατροί € 50
Ειδικευόμενοι Πυρηνικής Ιατρικής € 30
Τεχνολόγοι / Ακτινοφυσικοί € 30
Ιατροί άλλων ειδικοτήτων € 50
 

Τρόποι πληρωμής

Α) Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΕΠΙ&ΜΑ Τράπεζα: Πειραιώς Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ (ΕΕΠΙ&ΜΑ) Αρ. λογαριασμού: 5504-063417-871 IBAN: GR4001725040005504063417871 Στην αιτιολογία κατάθεσης, παρακαλούμε αναγράψτε το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και το έτος στο οποίο αντιστοιχεί η συνδρομή.

Β) Ηλεκτρονικά, μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας Παρακαλούμε, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό μέλους, για την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής σας μέσω τους ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών.

Σημείωση: Η μη καταβολή της ετήσιας συνδρομής για διάστημα πλέον της διετίας συνιστά λόγο αποβολής από την Εταιρεία και ελέγχεται από τα αρμόδια όργανα της ΕΕΠΙ&ΜΑ, αφού προηγηθεί σχετική υπενθύμιση.

Γίνε μέλος

Για την αίτηση εισδοχής στην ΕΕΠΙ&ΜΑ, παρακαλούμε πατήστε εδώ. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και προβείτε στην κατάθεση της συνδρομής σας για το έτος εισδοχής σας στην ΕΕΠΙ&ΜΑ. Η συμπληρωμένη φόρμα και το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nuclear-medicine.gr.

Οι αιτήσεις νέων μελών εξετάζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΠΙ&ΜΑ κατά την επόμενη της υποβολής τακτική του συνεδρίαση. Τα αποτελέσματα κοινοποιούνται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η καταβολή της συνδρομής για το έτος της αίτησης αποτελεί προαπαιτούμενο για την εξέτασή της από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.