Κύκλος Μαθημάτων Ειδικευομένων Πυρηνικής Ιατρικής | Ανακοίνωση πέμπτου Webinar | 08.11.2024

Η Ελλληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης (ΕΕΠΙ&ΜΑ), διοργανώνει Κύκλο Μαθημάτων για τους Ειδικευόμενους Πυρηνικής Ιατρικής. Ο Κύκλος Μαθημάτων  περιλαμβάνει επτά (7) επιμέρους διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), η διεξαγωγή των οποίων θα γίνει από τις 13.09.24 έως και τις 06.12.2024.

Το πέμπτο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο “ Ακτινοπροστασία, επιδράσεις της ακτινοβολίας στην ύλη” με ομιλήτριες την κα Άννα Μακρίδου και την κα Λυδία-Αγγελική Ζογλοπίτου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου και ώρα 17:30.

Βρείτε παρακάτω το link παρακαλούθησης των Webinars:

https://www.spegevents.com/live

Επισημαίνουμε, ότι με το ίδιο link μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και τις υπόλοιπες ομιλίες του κύκλου μαθημάτων.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τους ομιλητές των webinars εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Σχετικά άρθρα:

“Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας”

Το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για το

Περισσότερα

PET/CT ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ – Νεότερα Δεδομένα & Θεραπευτικές Εφαρμογές Ι Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της ημερίδας με τίτλο, PET/CT ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ – Νεότερα Δεδομένα & Θεραπευτικές Εφαρμογές, που διοργανώνει το τμήμα PET/CT ΥΓΕΙΑ, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.

Περισσότερα